Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/insmartcode.com/wp-content/plugins/mailpoet/vendor/cerdic/css-tidy/class.csstidy.php on line 886

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/insmartcode.com/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2722

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/insmartcode.com/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2726

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mqkogwamfbry/public_html/insmartcode.com/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624

Warning: include(/var/www/html/wordpress/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/mqkogwamfbry/public_html/insmartcode.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92

Warning: include(): Failed opening '/var/www/html/wordpress/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/mqkogwamfbry/public_html/insmartcode.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 92

Warning: include_once(/var/www/html/wordpress/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/mqkogwamfbry/public_html/insmartcode.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 116

Warning: include_once(): Failed opening '/var/www/html/wordpress/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/mqkogwamfbry/public_html/insmartcode.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 116
Kompani Për Zhvillim Software - iNSmart Code
Pop-up Image

Join our Mailing List

Sign up to receive our email updates

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 Përse ne?

 

Ne ndërtojmë një të ardhme më inteligjente për ju

Ne ndihmojmë startup-et dhe bizneset që krijojnë produkte të suksesshme dhe të shkallëzuara

Ne jemi një kompani zhvillimi software që krijojm diçka inteligjente, inovative dhe të re

 Bashkëpunuese

 

Ne duam të krijojmë një zgjidhje së bashku

Ne jemi një ekip i përbërë nga anëtarë që janë të pasionuar dhe në përputhje me përsosmërinë në atë që bëjmë

Ne jemi kompani zhvillim software që ju ndihmon të menaxhoni punën tuaj

Cilësi &
inteligjenc
ë

 

iNSmart Code ofron cilësi dhe inteligjencë në zhvillim dhe profesionalizëm në komunikimin me klientët.

Ne kemi një Politikë Cilësi - Inteligjencë, e cila është e angazhuar të ofrojë shumë shërbime të standardeve më të larta të cilësisë.

Njihuni Me Ne

Ne projektojmë produkte të reja. Ju i përfitoni ato me cmime të pabesueshme. Projektojmë. Të gjithë fitojnë.

100

Punë Ekipi

95

Zhvillim

95

Dizajn Grafik

95

Strategjia jonë

iNSmart Code software-devolopment Ndërtim dhe Zhvillim Software

Pavarësisht nëse jeni një startup ose një biznes i konsoliduar, ne jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë në çdo fazë të ciklit të zhvillimit të software; nga planifikimi, konceptimi, projektimi, implementimi dhe kujdesi për Software-in nga ekspertët/inxhinierët tanë.

iNSmart Code IT Consulting Services Shërbime Konsulence IT

Ne ju ofrojmë zhvillim dhe konsulencë të vazhdueshme Software. Shërbimet tona të konsulencës do ju ndihmojnë për një prezantim dinjitoz ne tregun dixhital te biznesit tuaj. Konsulenca do të mundësohet nga specialistë që njohin mirë tendencat më të reja në fushën e teknologjisë duke u ofruar përdoruesve një ekpseriencë unike

iNSmart Code Mobile Application Development Zhvillim Aplikacionesh Mobile

Grupi i programuesve tanë ka krijuar njohuri të thella në aplikacione mobile për të plotësuar në mënyre efektive kërkesat e klienteve nga një spektër i gjerë biznesesh.

iNSmart Code SEO Services & Support Shërbime SEO & Suport

Optimizim dhe indeksim në motorët e kërkimit: Ne do të mundësojmë që Google, Yahoo apo Bing të gjejnë, të njohin dhe indeksojnë faqen tuaj. Nësë po kërkoni një ekip të specializuar dhe të apasionuar pas shërbimeve SEO, për të arritur renditje të larta në motorët e kërkimit jeni në faqen e duhur.

Zhvillim Aplikacionesh Web

Zhvilluesit tanë janë të mirë kualifikuar për të ofruar shërbime moderne të zhvillimit të web-it. Ne ofrojme shërbime të zhvillimit në fusha të ndryshme si e-Commerce, e-Learning, Entertainment etj.

iNSmart Code branding Branding

Ne ofrojmë dizenjime të cilat mundësojnë paraqitjen e informacionit në mënyrën më optimale duke siguar të merrni një faqe që duket moderne, elegante dhe e lehtë për tu lexuar. Përqëndrimi maksimal nga stafi ynë për krijimin e markave sa më krijuese dhe inovative, duke sjellë dizenjime të cilat përfaqësojnë më së miri identitetin e biznesit tuaj.

Klientët

Partnerët

Merrni përditësimet tona të fundit

Ne projektojmë produkte të reja. Ju i përfitoni ato me cmime të pabesueshme. Projektojmë. Të gjithë fitojnë.