Pop-up Image

Join our Mailing List

Sign up to receive our email updates

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Title Image

Stafi Jonë

Jemi këtu për ju
Griseld

CEO / Co-Founder

Shyqyri

Website Developer / SEO Specialist

Ervin

Mobile Application Developer

Bexhet

Fullstack Developer

m
Ne jemi një ekip i përbërë nga pjestarë që janë të apasionuar dhe në përputhje me përsosmërinë në atë që bëjmë. Ne jemi një ekip që e nënshkruan punën e tyre me përsosmëri.
Ne jemi gjithmonë në kërkim të zhvilluesve, menaxherëve, dizajnerave, inxhinierëve, ekspertëve të aftë për t’u bashkuar me ekipin tonë. Nëse mendon se i përshtatesh ekipit tonë, ne do të sigurojmë një hapësirë edhe për ju.