Pop-up Image

Join our Mailing List

Sign up to receive our email updates

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Gjithçka rreth teknologjisë

Teksa teknologjia përparon nga dita ditës, ne jemi të vetëdijshëm për ndryshimet e fundit që përjetojmë çdo ditë, javë, muaj, vit, dekadë. Dhe për të qenë sa më i informuar rreth ndryshimeve të fundit që ne po shohim, dhe jetojmë, iNSmart Code po lançon një seksion të gjerë rreth lajmeve më të fundit të teknologjisë në botë.

social

Rrjetet sociale

Lexoni të rejat e fundit nga ndryshimet e rrjeteve sociale.

apps

Aplikacionet

Zbuloni aplikacionet e reja të prezantuara në tregun e teknologjisë.

gadgets

Pajisje

Koncepte të reja, pajisje të reja, prototipe të reja teknologjike.

startup

Startup-e

Top aplikacionet dhe idetë/startup-et e reja të teknologjisë.

mobile

Telefonat

Këshillat, sugjerimet dhe përmirësimet për telefonat.

os

Sistemet Operative

Të rejat e fundit rreth mbrojtes së OS dhe përmirësimet e performancës.

secuirty

Siguria

Sugjerime rreth sigurisë, pikat e dobëta të aplikacioneve dhe siguria sociale.

techtrends

Trendet e teknologjisë

Lajme të tjera referuar teknologjisë në ditët e sotme.