Pop-up Image

Join our Mailing List

Sign up to receive our email updates

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Duke ndërlidhur përvojën e zhvilluesve dhe inxhinierëve software, zhvilluesve mobile dhe zhvilluesve të web-it, ne kemi krijuar iNSmart Code. Për këtë arsye ne kemi ndërtuar një ekip të gatshëm për të projektuar një të ardhme më të zgjuar për ju, pavarësisht nëse jeni një startup apo biznes i krijuar.
Si një kompani për zhvillimin e software, iNSmart Code ndihmon startup-et dhe kompanitë teknologjike që krijojnë produkte të suksesshme dhe të shkallëzuara sipas dëshirave të përdoruesit.

Misioni

Misioni ynë është të implementojmë zgjidhje të mençura për klientët, për më tepër t’u japim atyre shërbime të shkëlqyera IT dhe të ofrojmë software dhe aplikacione cilësore. iNSmart Code bashkon gjithmonë perspektivën e biznesit me njohuritë teknike. Përveç kësaj ne punojmë me një gamë të gjerë të teknologjive në mënyrë që të ndihmojmë klientët tanë të zhvillojnë platforma të fuqishme teknikisht dhe praktikisht.

“Think Smart, Code Smart, Deliver Excellence”

Procesi

– Vizioni

– Vlerësimi

– Prototipi dhe Dizajni

– Zhvillimi

– Testimi

– Shpërndarja

– Dorëzimi dhe Suporti

Vlerat

iNSmart Code ofron cilësi dhe zgjuarsi në zhvillimin dhe profesionalizmin në komunikimet me klientët. Ne kemi një Politikë Kualiteti, e cila angazhohet të ofrojë produkte software, aplikacione web, aplikacione mobile dhe shërbime të tjera të standardeve më të larta. Vlerat tona përfaqësojnë cilësinë dhe zgjuarsinë në mënyrën se si implementojmë përvojën tonë, strategjitë tona, markën tonë, dhe më e rëndësishmja, ajo që ju si biznes apo startup prisni kur angazhoheni me iNSmart Code. Principi që ne ndjekim është: Keep it smart and make changes!

Historia Jonë

Ne kemi formime të ndryshme, por na bashkon një qëllim i vetëm, të krijojmë diçka inteligjente, inovative dhe moderne. Ne jemi këtu për të krijuar një ekip që ndihmon rritjen e startup-eve dhe që ofron zgjidhje të zgjuara për bizneset. Pasioni ynë është përdorimi i teknologjisë për të ndihmuar kompanitë fillestare dhe bizneset të bëjnë atë që ata dëshirojnë.

Të ndërtojmë diçka të zgjuar.
Gati për të gjetur një zgjidhje bashkë?
Keni një ide të cilën doni ta zbatoni?
Ne ndodhemi këtu për sfida të reja!