Pop-up Image

Join our Mailing List

Sign up to receive our email updates

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Title Image

Çfarë bëjmë

Ne gjithmonë bëjmë më shumë se sa kërkohet nga ju
iNSmart Code Custom Software Development

Ndërtim dhe Zhvillim Software

Pavarësisht nëse jeni një startup ose një biznes i konsoliduar, ne jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë në çdo fazë të ciklit të zhvillimit të software; nga planifikimi, konceptimi, projektimi, implementimi dhe kujdesi për Software-in nga ekspertët/inxhinierët tanë.

Zhvillim Aplikacionesh Mobile

Grupi i programuesve tanë ka krijuar njohuri të thella në aplikacione mobile për të plotësuar në mënyre efektive kërkesat e klienteve nga një spektër i gjerë biznesesh.

Zhvillim Aplikacionesh Web

Zhvilluesit tanë janë të mirë kualifikuar për të ofruar shërbime moderne të zhvillimit të web-it. Ne ofrojme shërbime të zhvillimit në fusha të ndryshme si e-Commerce, e-Learning, Entertainment etj.

Shërbime Konsulence IT

Ne ju ofrojmë zhvillim dhe konsulencë të vazhdueshme Software. Shërbimet tona të konsulencës do ju ndihmojnë për një prezantim dinjitoz ne tregun dixhital te biznesit tuaj. Konsulenca do të mundësohet nga specialistë që njohin mirë tendencat më të reja në fushën e teknologjisë duke u ofruar përdoruesve një ekpseriencë unike.

Shërbime SEO & Suport

Optimizim dhe indeksim në motorët e kërkimit: Ne do të mundësojmë që Google, Yahoo apo Bing  të gjejnë, të njohin dhe indeksojnë faqen tuaj. Nësë po kërkoni një ekip të specializuar dhe të apasionuar pas shërbimeve SEO, për të arritur renditje të larta në motorët e kërkimit jeni në faqen e duhur.

iNSmart Code Branding

Branding

Ne ofrojmë dizenjime të cilat mundësojnë paraqitjen e informacionit në mënyrën më optimale duke siguar të merrni një faqe që duket moderne, elegante dhe e lehtë për tu lexuar. Përqëndrimi maksimal nga stafi ynë për krijimin e markave sa më krijuese dhe inovative, duke sjellë dizenjime të cilat përfaqësojnë më së miri identitetin e biznesit tuaj.

Keep it smart and make changes

Zgjidhje të duhura

Ne kemi njohuri dhe përvojë për të ndërtuar zgjidhjet e duhura për biznesin tuaj, startup-in tuaj, ose edhe kur keni një ide që dëshironi të promovoni.

Kualitet i garantuar

Ne ofrojmë zgjidhjet e duhura kur keni nevojë për to. Zgjidhje që do ta shtyjnë përpara biznesin tuaj. Zgjidhjet tona janë të ndërtuara nga cilësia në atë që ne ofrojmë.

Teknologjitë më të mira

Pse iNSmart Code? – Ne përdorim teknologjitë më të fundit dhe punojmë me metodologji bashkëkohore. Metodologjia që përdorim quhet, Metodologjia Scrum.

KENI NJË IDE? NE JEMI KËTU TË NDIHMOJMË NË MENAXHIMIN E PUNËS TUAJ